Kako poručiti

ZDRAVA ISHRANA JE LAKA ODLUKA

Moderno doba je donelo nove navike u ishrani - one prevazilaze tradicionalan način ishrane. Danas je kancelarija u isto vreme i kuhinja i poslovni prostor a kuhinja i dnevna soba vrlo lako postaju kancelarija. Međutim, jedna stvar se i dalje ne menja.

Svi želimo ukusnu hranu koja je pripremljena od svežih i zdravih namirnica.

Pogledaj meni, registruj se i poruči

Mi razumemo da je hrana lična stvar

*Dostava se naplaćuje 220 din. ukoliko je broj glavnih jela u porudžbini manji od 5.

KAKO PORUČITI?

NAŠA KUHINJA

Naš cilj su sveži obroci, pripremljeni na poseban i zdrav način, koji stižu na adresu u poručeno vreme!

Kuhinja je mesto gde nastaje magija. Sa magijom dolazi i jelovnik koji zadovoljava različite ukuse kroz jedinstvenu kombinaciju hrane. U našoj kuhinji koristimo profesionalnu opremu i tehnologiju i garantujemo prirodan ukus i kvalitet obroka. Naš odabir su konvektomati i plinski roštilji jer ovi aparati sprečavaju zagorevanje, isušivanje i skupljanje hrane a obezbeđuju da hrana zadrži svežinu i bogate sastojke.

 

Zaviri u kuhinju

Da li zdrava ishrana može biti laka odluka?

Dobrok obroci se poručuju danas za danas do 11.00 č. preko portala ili pozivom na broj telefona 065 2819 801. Ukoliko zaboraviš da naručiš svoj ručak na portalu, to i dalje možeš da uradiš telefonskim pozivom do 13.30 č. Jela se pripremaju od svežih namirnica proverenog kvaliteta. Naša želja je da ljudi sa različitim ukusima imaju mogućnost svakog dana da uživaju u zdravim jelima. Za porudžbine preko 5 glavnih jela, u jednoj porudžbini u jednom danu na teritoriji centra grada Novog Sada dostava se ne naplaćuje. U zavisnosti od toga koliko je neko prigradsko mesto udaljeno, usklađuje se broj obroka za koje je dostava besplatna.